Pijn in buik en laag gewicht

Afgelopen donderdag had ik weer een groepsbijeenkomst in Velp. En uiteraard eerst wegen. Zie ik op een scherm ineens 55.5 staan. Dus ik vraag aan de assistente is dat het gewicht? Jazeker zegt ze. En eigenlijk schrik ik wel een beetje. (Alweer) Ik had mezelf afgelopen week niet gewogen. Dat betekent dat ik ondanks dat ik voor mijn doel veel eet WEER ben afgevallen. BMI is nu 20.9. Wauw,…….. toch maar nog meer mijn best doen met veel eten. Als ik echt nu nog meer afval en richting die 50 ga moet ik wel echt gaan bellen om hulp.

De groepsbijeenkomst was weer een leerzame maar ook een onstuimige. Onstuimig? Ja, want ik zit in een hele mondige groep. De groep kwam in opstand tegen de stof die de psycholoog aanbood. Ik vond de discussies echt jammer en nutteloos. Ik had liever gezien dat we gewoon aan hadden gehoord wat de psycholoog te vertellen had. Maar ja,…… daarentegen vind ik het diΓ«tiste gedeelde altijd wel interessant en leerzaam. Het is overigens wel elke maand weer leuk om iedereen te zien. Iedereen wordt maar dunner en dunner. En je ziet nu na 7 maanden wel dat er klachten beginnen te komen. Ik met mijn steken, galblaas en afvallen. Nog 1 die haar galblaas de week ervoor moest laten verwijderen en nog 1 die maagzweren en psychische klachten heeft. En dat terwijl de eerste maanden niemand klachten had.

De afgelopen weken heb ik steken aan de linkerkant van mijn buik. Links onder de navel richting de heup. Steken die niet altijd aanwezig zijn maar wel erger beginnen te worden. Afgelopen weekend dan ook veel last van gehad. Vanmorgen ook erg veel last en lopen was zelfs pijnlijk. Dus toch maar even vitalys gebeld. En ze bellen me vanmiddag terug. Verder voel ik me vaak wat misselijk, maar dat kan ook door de galblaas komen.

Het stormt al de hele week, regen, regen en regen. En ik merk aan mezelf dat ik er echt geen energie door heb. Ik ben niet depressief ofzo maar laat alsjeblieft de zon weer snel laten schijnen. En dan te bedenken dat ik 2 weken geleden buiten zat.

22 maart moet ik voor de POS naar het Rijnstate en natuurlijk moet ik deze week bloedprikken. Zucht, dat gaat weer een drama worden. Maar ja,……….

Ik zit nu even aan tafel mijn heerlijke gezonde wrap te eten. Een recept dat ik online vond. Lekker en gezond en vult enorm.

Vanmorgen gaf mijn eigen weegschaal 55.6 aan een gewichtsverlies van 3 kilo in 2 weken. πŸ€”πŸ€” volgens de weegschaal, want ik weet even het gewicht niet meer. Nou ja, op naar weer een vreetzame week. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‹πŸ˜‹