Weer een operatie

Gisteren had ik een gesprek met de chirurg die mij ook mijn Gastric Bypass heeft gegeven. Al sinds 2016 heb ik last van mijn galblaas. Er zit een steen in hebben ze destijds gezien op een echo. En al die jaren heb ik last van dat ding. Helaas wilde ze niet de galblaas verwijderen tegelijkertijd met de bypass. Dit ivm complicaties die dan dubbel kunnen optreden. Zekerheid voor alles. Helaas betekende dat wel dat ik weer geopereerd moet worden. En nu is het zover. Hij gaat eruit. Over 6 tot 8 weken lig ik weer op de operatie tafel en mag ik weer een nachtje logeren in het ziekenhuis. Nah, ben blij als het zover is dat het ding eruit is. Alleen maar last van. Ik hoop wel dat alles goed zal gaan. Toch wel weer spannend.

Dus ik wacht rustig de oproep af. Momenteel heb ik ook erg veel last van steken ter hoogte van de navel en dan voornamelijk links. Ik heb dit nog niet gezegd tegen een arts. Maar moet niet te lang duren want dan moet ik het wel gaan melden. Ben wel bang voor een darmhernia.

Deze week heb ik het maandagochtend weegmoment niet kunnen doen om dat ik even een paar dagen vakantie heb gehad bij mijn moeder met de kids. Dus volgende week beter. Ik ben vorige week ook ziek geweest en heb nu nog erg veel last van mijn keel. Best pijnlijk ik heb daardoor ook al een paar nachten niet geslapen.

Vanmiddag even bij de huisarts geweest. Maar er was niks bijzonders te zien in de keel. Dus helaas pindakaas zonder medicijnen moet ik er nu vanaf zien te komen. Tevens heb ik geïnformeerd naar de verschillende vormen van anticonceptie. Aangezien met de pil het risico bestaat dat het niet meer werkt heb ik nu besloten om aan de prikpil te gaan. Ik hoor er verschillende dingen over. Ik ga het gewoon proberen of het iets voor mij is en wat mijn lichaam ervan vind. We gaan het zien.

Morgen heb ik weer een groepsbijeenkomst. Ben erg benieuwd naar iedereen. Het is al weer 2 maanden geleden dat we elkaar gezien hebben.

Op naar morgen,…….