Ziek zijn

Bah bah, al een paar dagen ziek. Af en toe misselijk, pijn in mijn rug en benen, mega keelpijn en slijm hoesten. Ja ja ik ben heel zielig lieve lezers 😆😆🤭

Dus de afgelopen dagen even niks. Behalve op de bank met een bakje fruit en boek.

Vanmorgen wel even geschrokken op de weegschaal. Ja kweet het, het is nog geen maandag haha,…. maar stiekem weer een kilo afgevallen 57.1 kg ai ai het wordt nu wel erg mager allemaal hoor. Best bizar hoe het nu omgedraaid is, eerst durfde ik niet zonder jas omdat ik te dik was en nu durf ik niet zonder jas omdat mensen me anders te dun vinden. Pffffff tis ook nooit goed he. Volgende week hebben we weer een groepsbijeenkomst waar ik erg veel zin in heb. Altijd leuk om de anderen weer even te zien en te horen hoe het met ze gaat. En ik kan even lekker klagen over hoe dun ik ben en dat dit nou ook weer niet de bedoeling was.

Vooral mijn gezicht is ook erg ingevallen en veel rimpels. Ik herken mezelf niet meer in de spiegel.

Eigenlijk moet ik eens gaan genieten van die super slanke lichaam in plaats van klagen. En oh ja, net voor het eerst in mijn volwassen leven een spijkerbroek gekocht maat 36 🤗🤗 Niks voor mij ik draag altijd alleen maar zwarte of blauwe broeken van soepele stoffen. Maar ja voor 8 euro kon ik hem niet laten liggen.