Weer afgevallen en geschrokken in de spiegel

Vorige week stond ik eindelijk een weekje stil. En vandaag is het weer weegdag. En warempel toch weer flink afgevallen. Oke, niets zo vreemd als dat lichaam van mij. Het gekke vind ik wel dat ik deze week echt mijn best heb gedaan om veel te eten en de porties heb ik groter gemaakt. En ik heb zelfs veel zitten snoepen. Van die suikervrije snoep, waar ik overigens erg veel last van heb kwa darmen. En toch flink afgevallen.

Zaterdag zijn we heerlijk een dagje Amsterdam geweest. Ik hoopte in de sale nog wat te vinden aangezien de broeken me allemaal te groot zijn. Maar helaas er was nog weinig en sommige winkels helemaal niks meer. In de paskamer ben ik wel een beetje geschrokken van mijn spiegelbeeld. Mijn schouders zijn botten, ik had altijd mega dikke armen en dat is niet meer zo. Nooit paste ik in truien en jasjes omdat altijd die armen te dik waren. En nu? Het spiegelbeeld was raar en eng. Ik schaamde me zelfs een beetje. Zo raar en anders dan wat er in mijn hoofd als beeld zit. Snel heb ik mijn truitje maar weer aangedaan.

Ik heb ook erg veel last van steken aan de linker kant. Ik kijk het nog even aan de komende dagen en anders toch even Vitalys bellen. Heb geen zin in een darmhernia.

Ah de wasmachine roept me. Tijd voor de volgende lading was.