Precies 40 kilo kwijt

Gisteren was weer weegdag. 60.1! En daarmee ben ik vanaf de zomer precies 40 kilo lichter. Wel een beetje jammer dat de 5 nog niet te zien was op de weegschaal. Maar ja,….. Ik mag natuurlijk niet klagen met dit gewicht.

Ik heb de afgelopen dagen opruimdrang. Hahaha,… Ja ja mooi scrabbelwoord! Ben die troep in huis zoooooo zat. Een hele zolder vol meuk. Weg ermee.nl is het motto momenteel. Zoveel spullen die ik echt niet meer gebruik. Pfffff, ik ga het weg doen. Een opgeruimd en georganiseerd huis is echt veel en veel fijner. En ik ben nog lang niet klaar. Het ziet er in ieder geval al een stuk beter uit. De spullen waarvan ik moeilijk afscheid kan nemen zet ik op marktplaats, zo heb ik toch nog het idee dat het niet voor niks weggaat.

Het sporten gaat erg goed. Ik ga trouw elke maandag en woensdag een uurtje naar de bbbb om even die spiertjes te laten branden. Heerlijk!

Afgelopen zondag gingen we met de kleine man naar monkytown. Dus even een makkelijke broek aan doen dacht ik en ik pakte een heerlijke broek uit de kast die ik altijd graag droeg. TE GROOT 😅 Ik heb hem toch aangedaan, maar heb de hele tijd zitten hijsen aan dat ding. Zucht, thuis heb ik hem maar in de te grote kleding bak gedaan want wegdoen vind ik nog zonde en je weet maar nooit hoeveel ik nog weer aan ga komen. Ik moet wel even al die broeken gaan passen, ben benieuwd welke ik nog meer weg kan gaan doen. Of eigenlijk ben ik benieuwd wat ik dan nog overhoud in mijn kast! #datdus