Eindelijk sta ik stil

Voor het eerst dat ik afgelopen maandag geen verandering zag op de weegschaal. Ik sta eindelijk een weekje stil. Niet aangekomen en niet afgevallen.

Het gekke was dat ik een heel klein beetje teleurgesteld was. En eigenlijk ook niet. En dat terwijl ik nu al een droom gewicht heb. Maar nog 2.5 kilo en dan heb ik het ultieme droom gewicht. Maar ik wil me niet te veel gaan focussen op die cijfers.

Afgelopen week werd mijn dochter geopereerd en ben ik een nacht bij haar gebleven in het ziekenhuis. Helaas voor de ouders geen eten, dus dat moet je halen in de kantine. Hmmmm,….. vette broodjes, zoete toetjes, patat met schnitzel enz enz enz,….. en ineens een lekkere salade met gegrilde groenten maar voor een belachelijke prijs. Gelukkig had ik een pak rijstwafels meegenomen en wat bananen. Dus ik ben maar weer naar boven gegaan en heb wat wafels gegeten. Droge hap, maar wel beseffende dat eten in zo’n kantine wel lastig is of te duur als het gezond is.

Smorgens wel lekker een ontbijtje met beschuit, kaas en een banaan gepakt voor de late trek.

Het sporten gaat wel erg goed. Netjes 2 keer in de week een lesje bbbb. Vandaag wel spierpijn van de buikspieren. Maar wel lekker!

Vandaag voor het eerst een chocolade reep van body en fit gegeten. Ooohhwww zoooooo lekker! Wel weer zo’n spannend moment of het wel goed valt. Maar tot nu toe (2 uur later) nog nergens last van. In deze speciale reep zit 20 gram eiwitten en er zitten geen toegevoegde suikers in maar zoetstoffen. Ideaal als een tussendoortje. En makkelijk mee te nemen. Ik had wel wat pijn in mijn buik na het eten en heb ook niet de hele reep (60 gram) op gekregen.