Controle arts en diëtist

Gisteren hadden we individuele gesprekken in Velp. Eerst naar de arts, alle bloeduitslagen waren goed. Gewicht 60.9 bmi 22. Ik heb een recept gekregen voor zakjes om mijn ontlasting weer zacht te krijgen. Verder even mijn galblaas klachten besproken. De arts komt er op terug.

Toen naar de diëtiste. Ze vind dat ik erg weinig eet. Smorgens 1 beschuitje met kaas staat gelijk aan een halve boterham. Ik dacht eigenlijk dat het gelijk stond. Niet dus. Het eiwitdrankje dat ik neem moet ik niet meer in 1 keer opdrinken maar beter is om het in 2 porties te doen. Verdelen over de dag. 60.9 kilo vind ze niet veel. Dus proberen om toch meer en anders te gaan eten. Ook moet ik boter gaan gebruiken en dus meer vezels. Brood heb ik helemaal niet meer gegeten na de operatie. Ik vind mijn beschuitjes zo lekker. Ook moet ik proberen gevarieerder te gaan eten. Al met al een hoop dingen die nog niet gaan zoals ze moeten.

Oké ik geef het toe dat eten is moeilijk en het variëren is een crime. Ik ben van het makkelijke. Dus elke dag hetzelfde is makkelijk. Maar oké, ik snap dat ik het moet veranderen. Misschien toch maar eens een planning gaan maken. Ik ga er eens goed over nadenken.

De rest van de dag gezellig besteed met mijn moeder. Lekker shoppen en geslaagd.