Precies een half jaar

Vandaag is het alweer 6 maanden geleden dat ik een Gastric Bypass heb gekregen. En wauw wat een verschil in die paar maanden. Mijn doel is al bereikt en ik val nog steeds zonder enige moeite af.

Het sporten gaat ook erg goed. Zo fijn om weer wat te doen. En ook om onder de mensen te zijn, want de muren komen af en toe wel op me af. Hele dagen thuis met een kind van 2 is best een opgave. Maar oké, ik dwaal van mijn onderwerp af hahaha,……

Ik moet nog steeds erg wennen aan mijn lichaam. Ik kan het ook nog niet goed zien in de spiegel. Heel raar eigenlijk. Ondanks het slanke lichaam wat ik nu heb is de euforie er nog niet. Tuurlijk ben ik blij maar ik voel de trots nog niet. Ben benieuwd wanneer dat gevoel gaat komen!

Afgelopen week heb ik mijn kast maar eens onder handen genomen. Jeetje wat een hoop kleding die ik echt niet meer pas omdat het veelste groot is geworden. Dus de merk spullen op marktplaats gezet en de verkoop gaat goed. De veelste grote spullen uit mijn kast gehaald en even op zolder gezet. Durf het nog niet weg te doen.

Morgen krijg ik de uitslag van het bloed en heb ik een individueel gesprek met de dietist. Ben benieuwd! En daarna rij ik door naar mijn moeder. Even een dagje lekker mezelf zijn en bijtrekken en gewoon me fijn voelen.

6 maanden, een half jaar wat gaat dat snel. Wat mis ik het meest kwa eten? Ik denk koekjes en gevulde koeken hahaha,…. of een frikandel speciaal met veel vette mayonaise en ketchup! Yum yum, maar ik ben nog steeds zo blij dat ik het gedaan heb. Tot nu toe de beste beslissing ooit ondanks dat ik geen steun heb gekregen van mijn naaste familie. Ik heb echt voor mezelf gekozen. Mijn keuze, mijn leven.