Het half jaarlijkse bloed prik drama

Ja hoor, het was vandaag weer zover. Ik moest bloed laten prikken voor de 1e halfjaarlijkse controle. 24 januari krijg ik de uitslag tijdens de individuele gesprekken met een arts/dietist en psycholoog in Velp. En zoals altijd was het weer een drama. Geen ader te vinden die ze kon prikken. Oke dus dan maar via de vinger! Via de vinger? Yup, een vingerprik en knijpen maar. Maar ook dat lukte nauwelijks. Zucht, dus toen naar de andere kant en ineens kwam er toch een ader naar boven in de arm. Dus meteen prikken en jawel mooi 3 buisjes vol. Heeft wel bijna 3 kwartier geduurd maar dan lukt het ook. Dit keer niet flauw gevallen of me beroerd gevoeld. Was wel heel erg zenuwachtig. Van te voren een oxazepam ingenomen. Haha,…. Oh echt ik ben zo’n held met dat prikken. Maar ik heb dan ook echt pech dat ik zo moeilijk prikbaar ben.

En dan te bedenken dat ik dit elk half jaar moet voor controle. Maar oké, het weegt niet op tegen het slanke lijf wat ik nu heb.

We hebben een super oud en nieuw gehad. Echt heel gezellig. En lekker hapjes gegeten. Aankomende week moet ik eens mijn kast induiken want ik deed gisteren een jurkje aan die echt veelste groot was. Die moet ik echt gaan verkopen en zo zullen er nog wel meer spullen zijn die niet meer kunnen.

Ben nog nooit zo dun geweest in de afgelopen 20 jaar volgens mij. Gaat dus best goed. Hoewel ik wel de opmerkingen krijg dat ik niet meer moet afvallen. Maar ja,… dat heb ik niet in de hand he. Deze week al flink veel gegeten dus ben benieuwd maandag of er wel wat af is.

Wordt vervolgd,……