Oudjaarsdag en een nieuwe mini bh

Vandaag is het maandag 31 december. De laatste dag van dit spannende maar vooral drukke jaar. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dit jaar de beste beslissing ooit heb gemaakt. Mijn gbp is echt een verademing. Morgen even een terugkijk blog.

Weegdag, vandaag dus weer wegen en ondanks dat ik veel gegeten heb en ook nog mijn menstruatie had ben ik toch nog 1 kilo afgevallen. Ja ja mijn doel komt steeds meer in zicht. Hoewel ik ben mijn doel al voorbij. Ik heb mijn doel verlegd.

Het nadeel is dat echt alles te groot is geworden. Dus ook mijn bh en ondergoed. Op naar de lingerie winkel. Dit keer niet een dure speciaal zaak maar gewoon een livera winkel. Nadat ik met 3 verkeerde bh maten het pashokje ingelopen was toch maar even de hulp van de verkoopster aanvaard. En OMG,….. de kleinste BH ooit, kwa omvang dan he. Een 65 G is het geworden. 65? Ik wist niet eens dat het bestond. Moet wel eerlijk zeggen dat het wel redelijk strak zit. Maar oké het zit netjes voor mijn lege theezakjes. Want echt charmant of ermee pronken kan niet meer. Dat mis ik wel hoor. Het voelde toch altijd heel vrouwelijk. Maar ja,………

Vandaag dus oudjaarsdag, straks even lekker shoppen en vanavond thuis met mijn schoonouders en wat hapjes en drankjes. Het is niks voor mij dat oud en nieuw. Maar het hoort erbij.

Damn, wat zijn de dagen snel voorbij gegaan zeg. Morgen 1 januari en dan ga ik alles opruimen. De kerst weg uit huis.