7 weken na de operatie

Wauw en inmiddels ben ik alweer 7 weken verder. Het eten gaat goed, ook al eet ik NOG STEEDS te weinig, maar oké echt honger heb ik ook niet. Ook het drinken gaat steeds beter en sneller en dat is wel erg fijn. Een kopje thee gaat prima en dat was een poosje geleden nog niet zo.

Dus al met al ga ik lekker vooruit. Ik heb nog steeds geen zin om te gaan sporten. Hoewel ik zelfs een gratis abonnement heb in de sportschool staat het me erg tegen nog. Eigenlijk zou ik lekker willen gaan zwemmen. WAAAAAAAATTTTTT?????? en dat uit mijn mond. Ja jullie lezen het goed ik heb zin om te zwemmen. Wahahaha ik moet eigenlijk om mezelf lachen. Dus misschien aankomend weekend maar eens mijn zwempak uit het stof halen.

Vanmorgen was weer mijn vaste weegmoment. Inmiddels van 100.1 naar 82.6 dat gaat dus lekker en snel!!! Deze week was de eerste week dat ik maar 0.7 kilo af was gevallen de weken ervoor zat ik boven de kilo per week. Dus het gaat nu langzamer. Maar dat is niet erg. Dat gaat vanzelf wel goed komen. Vind het eigenlijk wel fijn dat het even wat minder hard gaat want het gaat wel een beetje te hard.

Ik krijg nu ook al opmerkingen van mensen die het al echt beginnen te zien nu. Dat is wel leuk. Maar aan de andere kant er moet nog 22.6 kilo vanaf dus ik ben er echt nog niet!