5 weken en 1 dag na de operatie

Het gaat goed met me! Eindelijk begon ik me na 3 weken steeds beter te voelen. En ik heb ook steeds meer energie. De wonden doen geen pijn meer tenzij ik een beetje te druk ben en te veel getild heb zoals afgelopen weekend. Afgelopen weekend hebben we dochter lief naar de zolder verhuisd en wij weer naar de 1e verdieping. Maar oké dat was misschien iets te veel van het goede. Maar met wat paracetamol en wat rust ging het weer goed.

Het afvallen gaat goed, en ik durf steeds meer te eten althans steeds gevarieerder. Hoewel ik een makkelijke eter ben en steeds terug val op hetzelfde. Smorgens een cracotte met 2 plakjes kipfilet of smeerkaas en een pakje optimel drinkyoghurt. Tussendoor wat fruit en in de middag nog een cracotte met kipfilet of smeerkaas vaak sla ik het middag tussendoortje over. Niet goed maar soms vergeet ik het ook totaal. Savonds is het vaak een eigen gemaakte soep of salade of aardappels met wat groente. Het liefst gepofte aardappels omdat ik daar geen jus bij nodig heb. En savonds wat optimel kwark. En dat is het eigenlijk wel een beetje. Eigenlijk wel veelte weinig nog, maar het komt wel goed.

Tot nu toe is er al 15 kilo af en ik heb nog niet stil gestaan met het gewicht. De 1e week heb ik de grootste klapper gemaakt en de weken daarna steeds 1.5 kilo eraf. Dus dat gaat hartstikke goed in een prachtig tempo. Ik klaag niet hoor.

Ik moet ook gaan sporten maar heb daar tot nu toe nog geen zin in gehad. Dat komt vanzelf wel. Savonds ben ik nog erg moe. Dus de energie is er nog niet.