Precies 3 weken een gbp

Oké, ik heb even een poosje niks geschreven. De reden, omdat ik erg veel moeite heb gehad met alles. Ik kon niks en alles deed pijn wat ik te veel deed. Ik werd keihard afgestraft toen ik probeerde de vaatwasser uit te pakken. En mijn zoontje op de commode tillen kostte me ook veel stekende pijn. Zoveel pijn dat ik me echt zorgen maakte en zelfs even de verpleegkundige gesproken heb. Ook het ritme krijgen met het eten is een dingetje. Buiten dat was het mega warm en ik kan daar slecht tegen. Dus hele dagen binnen met airco aan en gordijnen dicht. Pfffff,…. om depressief van te worden zeker als je het al zo al zo zwaar hebt.

Maar goed sinds 2 dagen ben ik aan het opkrabbelen. Ik voel me beter en doe mijn uiterste best om 6 eetmomenten op een dag te krijgen. Om eerlijk te zijn is me dat nog niet gelukt. Want honger heb ik niet en het is echt plannen met al die tijden en medicijnen.

Nog 9 faxaparine spuiten te gaan en dan is dat ook klaar. Wat een rot dingen. Maar ja liever een prikje dan een hoop ellende.

Ik sta elke maandag op de weegschaal. Althans dat is de bedoeling. Vaker wil ik niet want dan maak ik mezelf gek. Vanmorgen was dus weer het weegmoment. En hoera in totaal 12.4 kilo eraf. Het gaat lekker.

Gelukkig is het weer omgeslagen en zijn de temperaturen erg aangenaam tot zelfs een beetje aan de frisse kant. En nog 1 week te gaan en dan beginnen de scholen ook weer. Dat gehang de hele dag van die kinderen is ook om gek van te worden. En dan de drukte als iedereen thuis is pfff. Pittige weken zo.

Nou op naar de volgende week en hopelijk knap ik dan steeds meer op.