1 week na de operatie

We zijn een week later. En ik voel me er niet beter op worden. Ik voel me af en toe echt niet lekker. Het weer werkt ook niet echt mee. Het is warm en benauwd. Ook vond mijn lichaam het vandaag tijd om mijn baarmoeder eens weer flink te legen. Zucht, natuurlijk zo’n heftige menstruatie na zo’n pittige operatie kan er ook nog wel bij.

Ik kan echt nog niet veel doen. Als ik te veel doe fluit mijn lichaam me meteen terug. En dat valt me wel erg tegen. Ipv me elke dag beter te voelen voel ik me elke dag meer een soort slappe vaatdoek worden.

Morgen voor controle naar de huisarts. Ben benieuwd naar mijn bloeddruk want ik denk dat dat de boosdoener is voor mijn inzak momenten. Erg vervelend. Ik heb ook erge pijn op de borst en tussen mijn schouderbladen. Iets wat ik wel vaker heb maar momenteel erg aanwezig.

Pfff ben blij als ik door deze periode heen ben. Ik krijg ook die tijden voor dat eten en drinken nog niet goed onder de knie. Gelukkig belt vrijdag de diƫtiste en kan ik dat eens even bespreken.

Het mooie is wel dat er nu precies 6 kilo af is. Dat dan weer wel. Maar ik hoop echt dat ik me snel beter ga voelen.