5 dagen na de operatie

Het gaat goed. Ik merk dat ik erg weinig op kan. Met moeite krijg ik water naar binnen. Ik zit aan de fruithap en yoghurt en boullion. Meer vind ik nog niet lekker.

Het is best lastig met dat plannen enzo. En ook nog rekening houden dat er tussen het eten en drinken een half uur moet zitten. Hoe dan?

Het is de heetste dag ooit vandaag. Rond de 38 graden. Ik lig binnen met een airco aan en zelfs de airco trekt het niet goed. Het weer werkt dus niet echt mee waardoor je je wat sneller ellendig voelt. Warme nachten en klamme dagen en dan proberen te herstellen van zo’n pittige operatie. Maar kop op en schouders eronder.

Gisteren heb ik nog paracetamol genomen maar vandaag nog helemaal niet. Ik heb het niet nodig De pijn is dragelijk. Ik vind dat zo apart.

2 dagen geleden heb ik gedoucht en de pleisters eraf gehaald. De wonden zijn erg mooi en zien er goed uit. God zij dank geen nietjes. Daar ben ik zo blij mee de beste tip ooit die ik gekregen heb van een oude vriendin haar moeder. 1 snee is vrij groot en de rest is wat kleiner. Ook nog 1 heel klein sneetje onder de borst.

Ik merk dat tillen echt niet gaat. De kracht is er niet en als ik het probeer steekt het meteen. Dus ja ik ben nog wel even afgeleverd aan de wereld om me heen.

Het eten vind ik nog steeds eng. Ben bang er misselijk van te worden. Maar tot nu toe gaat het goed. Niet dat ik al zo gevarieerd eet.

Gisteren was ik erg emotioneel. Geen idee waarom maar ik moest zo huilen om niks. Ook mijn smaak is vandaag anders. De slimpie die ik anders vrij zoet drink vind ik niet lekker ineens. Veelste zoet brrrrrr.

We zijn net even naar de supermarkt gegaan en ik moet zo op de verpakkingen kijken wat ik koop Hahah dat doe ik normaal echt nooit. Nog even en ik ga zo’n gezondheidsfreak worden. Haha,….. Ik wil veel eiwitten eten ze bevorderen het afvallen en zorgen ervoor dat je spieren er niet aangaan.

Gisteren ben ik stiekem op de weegschaal gaan staan. Eigenlijk wou ik echt niet maar die weegschaal schreeuwde zo hard om aandacht dat ik er wel op moest staan. En hoppa al 3.1 kilo lichter in een paar dagen tijd. Lekkerrrrrrr,…….. en ja ik weet dat dit niet zo doorgaat. Stiekem hoop ik wel voor de kerst al aardig richting mijn streef gewicht te zitten. We gaan het zien.

Mijn streefgewicht is 60 kilo dit is ook een mooi gewicht voor mijn lengte van 1.63.

Tot nu toe nog geen spijt gehad van de operatie dat heb ik wel heel even gehad de dag na de operatie toen ik niet eens een hapje yoghurt durfde te nemen. Omg waar ben ik aan begonnen dacht ik toen. Ik had beter weer een Cambridge dieet kunnen doen. Maar meteen werd ik ook weer mee gesleept in mijn geschiedenis over hoe vaak ik dat wel niet gedaan heb en wat me dat allemaal gekost heeft. Duizenden euro’s aan al die diĆ«ten en het heeft me helemaal niks gebracht alleen maar korte blijheid en daarna grote teleurstelling.