De laatste dag

Inmiddels lig ik in bed. Mijn laatste dag zonder gbp is geweest. Vanmiddag nog lekker 2 croissants gegeten en vanavond nog 1 ijsje met kersen. En dat was het voorlopig.

Morgen is het zover. Dan gaat er een hoop veranderen. En eigenlijk besef ik me dat nog niet zo goed. Het valt mee met de zenuwen. Het meeste zie ik op tegen het wakker worden en de pijn die er dan kan zijn. En wat als ik mega misselijk ben. Poeh vreselijk. En dan dat infuus prikken is ook zo’n ellende. Maar ja ik laat het wel allemaal op me af komen.

Dit weekend zijn we lekker druk geweest. We hebben een hoop in huis opgeruimd en sinds een week slapen we op zolder. Maar ook daar was het nog een enorme troep. Oh wat doen mijn spieren in mijn benen pijn. Poeh die benen vinden het gewicht niet leuk. En dan op mijn platte slippers vinden ze al helemaal niet grappig. Ik ben erg benieuwd welke klachten gaan verdwijnen na de operatie. Want ik een aardige lijst. Rug, nek, schouders, benen, enkels, voeten rechter knie. Oh man alles doet gewoon pijn. Wat zou het fijn zijn als dat zou verdwijnen.

Een laatste woord voor nu. Op naar morgen en hopelijk ben ik fit genoeg om morgen wat te schrijven.