De datum!!!!!!!!!!!!

Vanmorgen even naar Vitalys gebeld want ik besef me dat het voor mij toch wel het handigste zou zijn om in juli geopereerd te worden dit ivm de schoolvakantie. Want een kind van 2 jaar vergt nogal wat verzorging en dat kan dan mooi de oudste even op zich nemen. Althans het zware tilwerk want ze heeft dan toch vakantie.

Dus vanmorgen gewoon eens even gebeld om te informeren of ik daar invloed op heb of een voorkeur voor aan mag geven. En tot mijn grote verbazing ging ze even kijken naar mijn datum. Je staat voor 23 juli gepland! Je staat voor 23 juli gepland! Je staat voor 23 juli gepland! Wauw het zinnetje bleef zich maar herhalen in mijn hoofd. Ik had niet verwacht dat er al een voorlopige datum zou zijn! TOP, een perfecte datum voor mij om thuis alles te kunnen regelen voor mijn herstel.

23 juli is een voorlopige datum. 17 juli staat de datum definitief vast. Ze zei al uit zichzelf maar dan zou je ook wel eerder kunnen. Dus ik heb heel enthousiast geroepen ja hoor want ik ga niet op vakantie en ben daar wel flexibel in. Maar liever niet later ivm mijn grote gezin en de vakantie. Ze snapte het helemaal. Geweldig wat een opluchting en ook heel fijn dat er begrip voor was! Ze deed helemaal niet moeilijk. Top, en wauw wat spannend.

Morgenochtend moet ik naar de 1e groepsbijeenkomst. Ben erg benieuwd wat dat inhoud en in wat voor een groep ze mij geplaatst hebben. Ik heb er zin in!!!!!!!!