Bijna,…..

Mijn traject gaat bijna beginnen. Donderdag is de eerste groepsbijeenkomst. En ik kijk er echt naar uit. Ik heb er waanzinnig veel zin in. Ik ben benieuwd wat het allemaal gaat inhouden en uiteraard hoop ik dat ik een leuke groep heb.

Helaas moet ik wel 1 keer missen ivm een geplande vakantie. Gelukkig is dit de partner sessie en niet iets individuele. Hoewel het eigenlijk wel goed zou zijn geweest als mijn partner ook beter geïnformeerd zou worden.

Vanmorgen op de weegschaal weer 1,7 kg aangekomen damn,…… nog eventjes en de 3 cijfertjes kijken me aan. Maar oke nog even volhouden en geduld hebben.

Ik heb momenteel erg veel last van mijn spieren, pijn in mijn rug, nek, hoofd, borst, benen, heupen, enkels en voeten. Ik hoop echt stellig dat ik dit kan verwijten aan mijn overgewicht en dat het gaat veranderen als straks de operatie achter de rug is.  Dus nog even afzien. Het uis wel wer erg hoor hoe dik ik nu ben en hoeveel last ik ervan heb. Gelukkig is het buiten aan de koele kant dus ik zweet niet helemaal weg, een stukje fietsen doet waanzinnig veel pijn aan mijn stuitje en ik voel mijn buikvet gewoon op en neer gaan tegen mijn bovenbenen. Echt niet leuk.