De groepsbijeenkomsten

Afgelopen zaterdag kreeg ik de brief binnen voor de bijeenkomsten. En vallen de 4 datums precies in de vakantie die ik gepland heb. OMG en nu???? Oh neeeeee dikke stress heeft dit consequenties voor de operatie datum? De laatste bijeenkomst staat gepand voor 12 juli. Dat betekent dus dat ik in ieder geval niet in het begin van juli geopereerd ga worden. Dus na 12 juli wordt het spannend dan gaat de brief met de datum binnenkomen.

Hoe dan ook,…. na dikke stress meteen maandagochtend gebeld om door te geven dat ik op 2 datums niet kan. Uiteraard kreeg ik te horen dat ik dinsdag weer terug moest bellen want de dame die hierover gaat is dan aanwezig! Oh neeeeeee nog een nacht met stress. Afijn, dinsdagochtend 9 uur ik meteen bellen. Oh maar ze is net binnen kunt u over een uur terug bellen. hmmzzzz nou vooruit. Omdat ik op de sportschool aan het oppassen was kon ik pas weer bellen toen ik thuis was om half 12. Dus ik weer bellen, maar mevrouw op dit moment liggen de computer verbindingen eruit en kunnen we even niks ik zal uw gegevens en vraag noteren dan belt ze u terug vanmiddag!! AAAAAAAAARRRGGHHHHHH,…… om gek van te worden nu weet ik nog steeds niet wat voor een consequentie dit heeft. Tegen half 4 zag ik dat ik uiteraard een gemist telefoontje had van een onbekend nummer! Bingo, ik snel bellen naar Vitalys en ik heb kunnen vertellen dat ik van de 4 bijeenkomsten 1 niet aanwezig kan zijn en van 1 bijeenkomst maar een uurtje kan en dan door naar Schiphol moet! Hmmmm oh gelukkig hoor ik aan de andere kant van de lijn, ik kreeg al door dat u helemaal niet kon. Maar hier kunnen we wel wat mee. Ik ga even overleggen met mijn collega en dan bel ik u morgen of vandaag nog terug. Zucht en weer wachten,…………….. En dan ineens terwijl ik op de wc zit gaat mijn telefoon in de woonkamer. Met de broek op mijn enkels en nog wat details achterlaten in de wcpot pak ik snel de telefoon op. Nou mevrouw het is niet erg hoor als u er eentje mist kan dat wel ingehaald worden als daar behoefte aan is en als u die andere datum maar wel kan totdat u weg moet! Het zal verder geen consequenties hebben. Pffffff,…. alsof er een blok beton van mijn schouders afviel zeg!!!!!! Terwijl mijn man de trap afloopt en wanstaltig naar de nog niet geleegde toiletpot kijkt en ik hem glimlachend kan vertellen dat er niks aan de hand is!!!!

Vandaag was ook weer zo’n dag dat je je rot schaamt voor je lichaam! Maar ja nog even volhouden ik zie er wel echt naar uit. Ondanks dat ik ook grote twijfels heb!