Dikke armen, pijnlijke bh en gesprek chirurg

De afgelopen dagen waren een ramp voor mij. Ik kan erg slecht tegen de warmte en het waren een paar extreem warme dagen. Ik voel me dan ook echt misselijk en zweet heel erg. Gisteren heb ik maar eens even een nieuwe bh gekocht. Mijn oude bh doet zoveel pijn en is veelste klein. Ik heb voor die bh ook een vergroot stuk ertussen zitten anders krijg ik de bandjes niet dicht.

Maar ja das geen doen natuurlijk. Dus op naar de Hema want veel geld wil ik er niet voor uitgegeven. Met het oog op de toekomst en wetende dat mijn cupmaat wel weer zal gaan veranderen. Dus op naar de Hema terwijl het zweet me tussen de benen staat. Bij de Hema hing 1 maat 90 E een bizar lelijke bh maar oke, ik dacht ik neem hem maar mee voor 12.50. Daarna bij de Etos nog een potje vaseline gekocht want ik had ergens gelezen dat je het schuren van de benen kan voorkomen als je vaseline ertussen doet. Oke, gaan we proberen.

De BH is een ellende het ding zit voor geen meter maar past wel. Hij snijd enorm bij de bandjes door mijn extreem dikke armen. Het huilen staat me nader dan het lachen. Wat voel ik me klote en ellendig in dit lichaam. De vaseline tussen mijn bovenbenen vind ik ook geen succes het voelt heel raar en vies aan dat geglibber tussen je benen. Ik heb er maar een traantje om gelaten, het is niet leuk meer!

Ook heb ik een belletje gehad van de chirurg. En helaas pindakaas ze willen mijn galblaas niet tegelijkertijd met de gastric bypass verwijderen. Dat betekent dat ik dit jaar 2 keer geopereerd moet worden want die galblaas doet me soms echt pijn. Ze zijn voorzichtig en willen geen dubbele complicaties hebben. Ik heb ook aangegeven dat ik geen nietjes wil maar gewoon hechtingen en dat ik de vorige 3 operaties dit ook heb gehad. De chirurg heeft het genoteerd en vond het prima! God zij dank dat scheelt weer, want ik moet er niet aan denken dat ze me dicht nieten en dat dan die dingen er weer na 10 dagen uit moeten worden gehaald door de huisarts met een speciale tang. Ja daaaaagggg echt niet!