Zware en confronterende week

Het is momenteel erg warm in ons landje. Maar dat is voor mij een ellende. Ik heb het snel veelte warm en benauwd en alles is me te veel. Zelfs bukken om iets van de vloer op te pakken is veel en pijnlijk. Vooral mijn benen en knieƫn trekken mijn gewicht niet meer.

Nog 1 week en dan is de POS, na de POS ga ik proberen om al een duidelijke operatie datum te krijgen. Ik hoop heel erg dat het de 2e week van juli gaat worden. Dan zijn de kinderen thuis en kan mijn dochter van 14 mij helpen met de kleinste van 2.

Deze weken zijn wel confronterend omdat ik veel last heb van van alles en nog wat en dan de schaamte om in een jurk te lopen en korte mouw te dragen. Vreselijk het ziet er niet uit, Ik ben net zo’n bouwvakker. Wat een enorme dikke armen. En dan mijn benen ze doen zo’n pijn, het schuurt ook enorm tegen elkaar aan waardoor ik al wat schuurplekken heb en dat is pijnlijk met lopen. Het zweet loopt me echt van de benen af.

Oh laat het alsjeblieft wat aangenamer hier gaan worden of beter nog laat de operatie maar snel komen en dan kan het grote afvallen beginnen.