Nu is het echt begonnen

Oh wauw, vandaag netjes aan mijn dieet begonnen. Ik maak even de spullen die ik heb liggen van Cambridge en weight care op en daarna ga ik over op ik denk kha eten.

Wel moeilijke momenten gehad vandaag. Zeker de middag was moeilijk ik merk dat ik veel korte snaai momenten heb. Ohooooo en die hagelslag verslaving is echt erg. Ik besefte me vanmiddag pas hoe vaak ik hagelslag zit te snaaien. Ik vind dat zo lekker. Elke keer naar die kast om een handje vol te pakken of gewoon aan de mond en schenken maar. Vreselijke gewoonte!

Maar het feit dat ik deze avond mijn eerste hardloop training weer moest te zien voltooien gaf me wel de drive om niet te snaaien.

Echt een super leuke training gehad. Erg leuk zo’n groep dat geeft wel energie en doorzettingsvermogen hoor. Ben er blij mee 💪💪💪💪 ik kan dit. Ben wel blij dat het nu savonds nog donker is. Dan kunnen ze mijn vet niet zien drillen. Tegen de tijd dat het savonds licht is dan is het ergste vet er wel af. Oh ok wat een gedachte gang weer 🤔🤔🤣🤣

Trouwens ik ben niet eens op de weegschaal gaan staan. Ik wordt gek van dat ding. Ik wil het ook gewoon niet meer weten wat ik weeg. Ben benieuwd hoe lang ik dat volhoud om er niet op te gaan staan. Mijn voornemen is om pas weer te gaan staan als ik merk dat ik weer in mijn mooie kleren pas en de kleding van nu te groot begint te worden.